CROSSFIT GAMES

Crossfit atleten in de California Regional

Aanstaande vrijdag gaan de Regionals van start voor de Pacific, South en California Regional. Maar welke atleten starten welke Regional? De komende drie weken zal ik per regional een artikel posten over welke ‘bekende’ atleten waar starten. Te beginnen met de California Regional.California is onderverdeeld in Northern California en Southern California.

Naar welke dames atleten kun je uitkijken:

Kirsten Pedri
Kirsten Pedri heeft zich na The Open als eerste geplaatst in haar regio Nothern California. Vorige jaar liep ze de Games net mis. Toen is ze als 8e geëindigd. Zal ze dit jaar voor het eerst naar de Games gaan?

Chyna Cho
Chyna Cho is zeker één van de favoriete atletes in deze regional. Vorige jaar is ze als 6e geëindigd op de Games.

Brooke Ence
Vorige jaar verscheen Brooke Ence als rookie op de Games en wist ze als 14e te eindigde. Ook verraste ze met haar 1e plek op de Regionals vorige jaar. Zal ze het dit jaar net zo goed doen?

Chelsey Gribsey

Chelsey heeft zich als 1e geplaatst in Southern California. Dit jaar zou ze voor de 5e keer naar de Regionals gaan, maar ze twijfelt aan haar deelname! Ze studeert aan de ‘Fire-Academy’ en wilt het liefst zo min mogelijk afleiding. We gaan het zien of zij vrijdag op de Regionals staat, zoja dan is Chelsey zeker één van de dames om in de gaten te houden!

Lauren Fisher
In 2014 stond zij als rookie op de Crossfit Games. In 2015 deed ze mee aan de teamcompetitie. Zal het haar dit jaar weer lukken om als individu naar de Games te gaan?

Andere female atleten om naar uit te kijken:
Rebecca Voigt en Alessandra Pichelli.

Naar welke mannen kunnen we uitkijken in de Regional California?
In de mannen competitie is de Regional California een pittige Regional, met daarin veel bekende namen.

Josh Bridges
Josh heeft zich als 1e geplaatst in Southern California. Vorige jaar eindigde hij op de 6e plaats tijdens de Regionals, daardoor liep hij net de Crossfit Games mis. Dit jaar zal hij er op gebrand zijn om wel zijn plek op de Games veilig te stellen!

Dan Bailey
Dan belandde vorige jaar net naast het podium op de Games. Dit jaar heeft hij zich als 5e geplaatst in Southern California. Dan Bailey heeft al 5x aan de Crossfit Games deelgenomen. Wordt dit jaar zijn 6e keer?

Rasmus Wisbech Andersen
Rasmus is een jonge atleet, 23 jaar, uit Denemarken, maar hij traint bij Crossfit Invictus. Vorige jaar deed hij, voor Invictus, mee aan de teamcompetitie. Zal het hem lukken om zich als individu te plaatsen voor de Games in dit sterke deelnemersveld?

Garret Fisher
In 2013 werd hij als rookie 5e op de Crossfit Games. In 2014 en 2015 lukte het hem echter niet om zich opnieuw te kwalificeren voor de Games. Dit jaar heeft hij zich als vijfde geplaatst voor de Regionals in Northern California. Lukt het hem in 2016 om opnieuw voor verrassingen te zorgen op de Games?

Marcus Filly

Marcus heeft zich als 1e voor de Regionals geplaatst in Northern California, aangezien atleet Dakota Rager in de teamcompetitie meedoet. Marcus heeft in 2013 en 2014 ook al op de Games gestaan. Vorige jaar heeft hij niet deelgenomen aan The Open, maar dit jaar laat hij zich alweer aan de top an het deelnemersveld zien. Lukt het hem om zich, net als in 2013 en 2014, weer te plaatsen voor de Crossfit Games?

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.