CROSSFIT GAMES

Crossfit atleten in de Meridian Regional

Jaja, morgen is de dag waar de meesten van ons naar uit hebben gekeken als je de Regionals volgt! De Meridian Regionals gaan van start! Misschien ben je zelfs wel in Madrid om alle atleten live tegen elkaar te zien strijden of zit je gekluisterd voor de tv. Gaat het Sara Sigmundsdottir opnieuw lukken om te winnen? Kan Sanne Rooijmans, als enige Nederlandse, voor verrassingen zorgen? Of wat dacht je van de Belgische Carmen Bosmans? Tezamen met de California Regional zal de Meridian Regional één van de zwaarste Regional zijn in de dames competitie.

En wat dacht je van de mannen competitie. Hoe gaat de nummer 3 van de Crossfit Games 2015 Bjorgvin Karl Gudmundsson het doen?

Op welke atleten moet je letten? Te beginnen bij de dames:

Sara Sigmundsdóttir
Sara, de nummer 3 van de Crossfit Games 2015! Een veelbevolende atlete en pas 23 jaar oud. Ze houdt van heavy barbells. De verwachtingen zijn hooggespannen, lukt het haar om zich opnieuw te plaatsen?

Annie Thorrisdottir

Two times Crossfit Games Champion! Vorige jaar was ze helaas genoodzaakt op te geven op de Crossfit Games, na een forse lichamelijke tegenslag tijdens de Workout Murph. Kan zij dit jaar terugslaan?

Sam Briggs
The fittest woman of the world in 2013. In 2014 lukte het haar vervolgens niet om zich te plaatsen voor de Games. Vorige jaar gelukkig wel en wist ze te eindigen op de 4e plaats. Hoe komt Sam dit jaar het event met de handstand walk door?

Kristin Holte

De Crossfit Games is voor Kristin geen onbekende spot. Kristin presteert vaak erg sterk tijdens chippers en hardloop workouts. Dit jaar zal ze weer veel tegenstand krijgen. Lukt het haar om zich opnieuw te plaatsen?

Carmen Bosmans
Een Belgische atlete die vorige jaar op een haar na de Crossfit Games miste. Ze eindigde als 6e tijdens de Regionals vorige jaar. Lukt het haar dit jaar wel om een plek in de top 5 te bemachtigen. Ik hoop het!

Sanne Rooijmans
De enige Nederlander op de Regionals. Ze zal het moeten opnemen tegen sterke atletes. Er is heel wat werk te verzetten, maar wat zou het gaaf zijn als het haar lukt om door te stoten naar de Games. Succes!

Na een lange lijst van dames naar wie je kan uitkijken, naar wie kan je uitkijken bij de heren?

Bjorgvin Karl Gudmundsson
De nummer 3 van de Crossfit Games 2015, wie had dat gedacht en nog maar 23 jaar! Tot nu toe is hij op de Regionals iedere keer achter Jonne Koski geëindigd. Zal hij dit jaar op de hoogste trede van het podium staan?

Jonne Koski
2x eerder stond hij al op de Crossfit Games. Vorige jaar wist hij maar liefst 4 van de 7 events tijdens de Regionals op zijn naam te schrijven. Ook won hij het openingsevent op de Games vorige jaar. Uiteindelijk is hij daar als 9e geëindigd. Jonne Koski een man die voor de Meridian Regional thuishoort op de Games, maar toch zal ook hij zich eerst nog moeten bewijzen!

Lukas Högberg
In 2014 maakte hij zijn debuut op de Games. Vorige jaar eindigde hij daar als 30e, maar hij wist Event 2: ‘Sandbag 2015’ op zijn naam te schrijven. Gaat hij dit jaar voor de 3e keer naar de Games?

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.