CROSSFIT GAMES

Crossfit atleten in de South Regional

Aanstaande vrijdag gaan de Regionals van start voor de Pacific, South en California Regional. Maar welke atleten starten welke Regional? De komende drie weken zal ik per regional een artikel posten over welke ‘bekende’ atleten waar starten.

In het tweede artikel van deze serie lees je welke ‘bekende’ atleten er starten in de South Regional. De South Regional is onderverdeeld in Latin-America, South Central en South West.

Naar welke dames kun je uitkijken?

Camille Leblance-Bazinet
Wie kent haar niet? The Fittest Woman in 2014! Vorige jaar zat het Camille niet echt mee tijdens de Games, dus dit jaar zal zij zeker het onderste uit de kan halen om er weer volledig te staan!

Tiffany Hendrickson
In 2013 en 2014 stond zij al eerder op de Crossfit Games. Vorige jaar eindigde ze als 7e in de South Regional. Nu heeft zij zich als 2e geplaatst van South West. Lukt het haar dit jaar wel weer om naar de Games te gaan?

Michelle Kinney
Na een jaar van afwezigheid in, vanwege blessures, keert Michelle dit jaar weer terug in de Crossfit Competitie. Ze heeft zich als 10e geplaatst in de South West Regional. Ze zal dus van goede huizen moeten komen, wil ze zich gaan kwalificeren voor de Games. Maar wie weet!

Alexis Johnson
Alexis heeft zich als eerste geplaatst in de South Central Regional. Vorige jaar is ze als 11e geëindigd in de South Regional, maar dit jaar is ze al als 9e geëindigd in The Open Worldwide! Zal zij dit jaar als rookie naar de Games gaan?

En welke mannen doen er mee in de South Regional?

Travis Williams
Travis Williams is als 15e in The Worldwide Open geëindigd en daarmee ook als 1e in de regional South Central. Vorige jaar stond hij als rookie op de Games. Kan hij zich dit jaar opnieuw plaatsen voor de Games?

Jordan Cook
In 2014 en 2015 stond hij ook al op de Crossfit Games. Nu heeft hij zich als 2e geplaatst voor de Regionals in de South Central. Gaat hij dit jaar voor de 3e keer naar de games?

Roy Gamboa
Vorige jaar werd hij eerste in de South Regional en uiteindelijk is hij als 22e geëindigd op de Games. In 2013 was hij ook al op de Games te vinden. Lukt het hem dit jaar weer om naar de Games te gaan?

Adrian Conway
Vorige jaar stond hij als rookie op de Games. Dit jaar moet hij zichzelf nog wel gaan waarmaken in de South Regional, want hij is nu als 6e door vanuit de South West.

Elijah Muhammad
Elijah maakte net als Adrian zijn debuut op de Games vorige jaar. Elijah valt op vanwege zijn lengte en kracht. De gymnastics onderdelen blijven alleen wel zijn struikelblok, maar zal hij dit jaar terugkeren op het strijdtoneel van de Games?

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.