CROSSFIT GAMES

Crossfit atleten in de West Regional

Het eerste Regional Weekend zit erop! Wat een verrassingen en wat een groot aantal rookies gaan er vanuit het eerste weekend door naar de Games! Deze week is het de beurt aan de West Regional en de Atlantic Regional. Welke bekende atleten gaan er van start in de West Regional?

Naar welke dames kan je uitkijken?

Emily Abbott
Vorige jaar is ze als 8e geëindigd op de Crossfit Games. Dit jaar liet ze live op The Open 16.1 een sterke performance zien tegen Chyna Cho. Gaat zij dit jaar zichzelf weer overtreffen op de Games?

Carleen Mathews
Vorige jaar stond ze als rookie op de Games en is ze als 36e geëindigd. Dit jaar heeft ze zich als tweede geplaatst voor de West Regionals. Lukt het haar voor de tweede keer om naar de Games te gaan?

Margaux Alvarez
Margaux Alvarez een veteraan in de dames Crossfit competitie. 3x eerder stond ze op de Crossfit Games. Vorige jaar is ze als 9e gefinisht. Dit was tevens haar beste klassering op de Games. Gaat zij dit jaar voor de 4e keer naar de Games?

Alex Parker
Vorige jaar stond ze als rookie op de Games. In 2014 en 2013 lukte het haar net niet om naar de Games te gaan. Alex Parker is vooral sterk op de chipper workouts. Gaat ze dit jaar laten zien dat ze toch echt op de Games thuis hoort?

Op welke mannen moeten we gaan letten?

Lucas Parker
De man met de baard. Al 5x eerder stond Lucas op de Crossfit Games. Dit jaar heeft hij zich als 8e geplaatst voor de regionals. Dit jaar moet Lucas zichzelf nog wel gaan bewijzen!

Cody Anderson
In 2014 bracht Cody zichzelf op de kaart door de workout ‘Muscle-up Biathlon‘ te winnen op de Crossfit Games. Vorige jaar liep Cody op 1 spot de Games mis. De zware gewichten is duidelijk een zwak onderdeel van Cody. Heeft hij dit jaar genoeg progressie gemaakt om weer naar de Games te kunnen?

Cole Sager
Vorige jaar ging hij als 2e door naar de Games vanuit de West Regional. Uiteindelijk is hij daar als 7e geëindigd. Echter heeft hij zich nu als 21e geplaatst voor de Regionals. What’s going on? Kan hij dit jaar net zo’n sterke performance neerzetten als vorige jaar?

Brent Fikowski
Het is hem nog nooit gelukt om zich te plaatsen voor de Games. De afgelopen twee jaar miste het op 1 spot de Games. Dit jaar heeft hij zich als 1e geplaatst in de West Regional. Wordt dit het jaar van Brent Fikowski?

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

One thought on “Crossfit atleten in de West Regional

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.