CROSSFIT GAMES NEWS

ThoraxTrainer nieuw op The Crossfit Games 2017?

Na de SkiErg en het Pegboard zou het dan nu de beurt zijn aan de ‘ThoraxTrainer’ om zijn intrede te maken tijdens The Crossfit Games 2017? De ThoraxTrainer is een ski-machine en simuleert onder andere het langlaufen. Met de ThoraxTrainer kan je 50 verschillende oefeningen uitvoeren en is dus ideaal voor het verbeteren van je conditie en spieruithoudingsvermogen. Aangezien Dave Castro altijd wel in is voor vernieuwing, zou het zomaar eens kunnen zijn dat wij deze zomer tijdens The Crossfit Games 2017 de ThoraxTrainer gaan zien op het hoogste strijdtoneel!

In Zweden is de ThoraxTrainer al gebruikt tijdens een wedstrijd, namelijk tijdens de Oresund Games. Bekijk maar eens in de onderstaande video of je dit wat vindt voor op The Crossfit Games 2017!

Meer info op: thoraxtrainer.com

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.