WEDSTRIJDEN

Barbell Cage Battle – Spieren voor Spieren

Aanstaande zaterdag zal de eerste editie van de Barbell Cage Battle gaan plaatsvinden bij Crossfit Bunschoten. Tijdens de Barbell Cage Battle zetten de sterkste atleten van Nederland hun spieren in voor het goede doel: Spieren voor Spieren!

Barbell Cage Battle
De Barbell Cage Battle is een teamwedstrijd. De teams zullen het tegen elkaar gaan opnemen in een ‘cage’ (kooi). In totaal krijgen de teams drie verschillende barbell workouts voorgeschoteld.

Aan wat voor soort workouts kunnen we denken? Wat dacht je van de bekende Girls-WOD Grace en Isabel, Hero-WOD DT of een barbell complex. Dit zijn voorbeeld workouts. Wat de echte barbell workouts worden, zullen we aanstaande zaterdag pas weten.

Het Goede Doel
Naast het neerzetten van een mooie en spectaculaire wedstrijd is het doel van de Barbell Cage Battle vooral om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Spieren voor Spieren. ”Samen met Spieren voor Spieren vinden wij dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Daarom organiseren wij de Barbell Cage Battle”, aldus de organisatie.

Wil jij ook geld doneren voor het goede doel? Dat kan op deze pagina. Of kom aanstaande zaterdag kijken bij de Barbell Cage Battle!

Wanneer: zaterdag 6 mei 18.00 uur
Waar: Crossfit Bunschoten

Photocredits titelfoto: Barbell Photography

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.