Latest VIDEO's

Bekende CrossFit atleten op Youtube

Voor velen zijn bekende CrossFit atleten een bron van inspiratie. Een aantal van deze atleten delen hun kennis en trainingen op Youtube. Dit zijn een aantal bekende CrossFit atleten die inspirerend zijn om te volgen via Youtube.

Jacob Heppner

Jacob Heppner is één van de meest actieve crossfitter op Youtube. Hij deelt tips voor qualifiers, maar ook tips voor specifieke oefeningen en hij vlogt over zijn trainingen.

Brooke Ence

Niet veel bekende dames CrossFit atleten zijn actief op YouTube, maar Brooke Ence wel. Brooke is een iconische, uitgesproken dame in de CrossFit sport. Ze neemt je mee met haar trainingen en vlogt over haar dagelijkse leven.

Noah Ohlsen

Noah Ohlsen laat zijn video’s opnemen en monteren door een professional. Deze veel al mooie video’s variëren van workoutvideo’s tot video’s met adviezen over voeding en mobility.

Rich Froning / CrossFit Mayhem

CrossFit Mayhem, de CrossFit box van Rich Froning, publiceert video’s over hun trainingen. Ze delen ook video’s van hun kwalificatieworkouts en ze nemen regelmatig podcasts op.

Tia-Clair Toomey

Tia-Clair Toomey is pas sindskort actief op YouTube. Er staat een gave documentaire reeks over haar online: ‘Just getting started’. Het is nog even afwachten of Tia-Clair Toomey zo actief blijft op YouTube en of er toffe content online blijft komen.

Josh Bridges

Sinds een paar maanden is ook Josh Bridges actief op YouTube. Vooral zijn videoserie ‘Pay the man’ is populair. Hij deelt zowel workoutvideo’s als trainingsadviezen. 

Welke bekende crossfitters volg jij op YouTube?

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.