CROSSFIT GAMES Latest NEWS Sanctioned Events

Geen Rich Froning op The CrossFit Lowlands Throwdown!

Het zag er even naar uit dat de ‘legend’ Rich Froning jr. samen met zijn team ‘Mayhem Freedom’ mee zou doen aan de finale van The CrossFit Lowlands Throwdown. Team Mayhem Freedom had zich als eerste gekwalificeerd voor The CrossFit Lowlands Throwdown, maar helaas hebben ze hun uitnodiging voor de finale niet geaccepteerd

Tijdens de kwalificatie van de Lowlands had het team van Rich Froning zich nog niet gekwalificeerd voor The CrossFit Games. Twee weekenden later sleepte het team met overmacht een kwalificatie voor The CrossFit Games binnen door The Asia CrossFit Championship te winnen. Ze zijn nu verzekerd van een plek op The CrossFit Games. Dit zal ongetwijfeld meegespeeld hebben in hun beslissing om de uitnodiging voor The CrossFit Lowlands Throwdown niet te accepteren. 

Wel zullen er twee andere teams vanuit CrossFit Mayhem aan de start verschijnen, namelijk Team CrossFit Mayhem Independence en Team Mayhem Europe.
Team CrossFit Mayhem Independence bestaat uit: Kristin Miller, JJ Finn, Chase Hill en Elly Kabboord. Team Mayhem Europe bestaat uit Laura Horvath, Kristoff Horvath, Louise Wickström en Axel Lundgren.

Komend weekend belooft dus nog steeds een enorm spannende wedstrijd te worden met veel fitte atleten!

Ben je benieuwd hoe de kwalificatie van Rich Froning en zijn team voor The CrossFit Lowlands Throwdown ging? Bekijk hieronder de vlog van Team Richey:

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.