CROSSFIT GAMES Latest NEWS Reportages The CrossFit Games The Regionals WEDSTRIJDEN

Wie is de beste atleet na The Regionals?

The Regionals zitten erop. Alle atleten die zich gekwalificeerd hebben voor The CrossFit Games 2018 zijn bekend. Maar wie is de beste atleet/atlete als je alle Regionals zou samenvoegen? Bij de mannen is het in ieder geval geen Mat Fraser!

Aan het leaderboard van The CrossFit Games is een hele gave optie toegevoegd. Je kan sinds kort alle Regionals samenvoegen. Zo kan je precies zien welke atleet gewonnen zou hebben als dit al The CrossFit Games waren.

De grote verrassing is dat bij de mannen niet Mat Fraser de beste atleet is. Bij de mannen is de Canadees Patrick Vellner de nummer 1! Patrick Vellner is zowel in 2016 als in 2017 3e geworden op The CrossFit Games. Wie weet wint hij dit jaar wel The CrossFit Games. The Regionals heeft hij in ieder geval al van Mat Fraser gewonnen.

Als we alle Regionals samenvoegen, is de overall top 5 bij de mannen als volgt:
1. Patrick Vellner
2. Mat Fraser
3. Brent Fikowski
4. James Newbury
5. Noah Ohlsen

Bij de vrouwen is de tweevoudig CrossFit Games Champion van 2015 en 2016 opnieuw de beste atlete: Katrin Tanja Davidsdottir. Katrin wist in haar Regional 5 van de 6 workouts te winnen!

Als we alle Regionals samenvoegen, ziet de top 5 bij de vrouwen er als volgt uit:
1. Katrin Tanja Davidsdottir
2. Tia-Clair Toomey
3. Annie Thorisdottir
4. Kara Saunders
5. Kari Pearce

Van 1 – 5 augustus zullen de beste atleten van de wereld het echt tegen elkaar gaan opnemen tijdens The CrossFit Games. Pas dan weten we echt wie de fitste atleet en atlete van 2018 is!

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

One thought on “Wie is de beste atleet na The Regionals?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.