Latest NEWS WEDSTRIJDEN

Le Geux Throwdown 2019: outdoor toernooi met bijzondere opzet!

De Le Geux Throwdown 2019 is een waanzinnig eendaags outdoor toernooi met een bijzondere opzet. De finale van de Le Geux Throwdown zal plaatsvinden op 6 juli in Brielle (nabij Rotterdam).

– sponsored post –

De Le Geux Throwdown
De Le Geux Throwdown trapt de zomer af met een heerlijk outdoor event. Het toernooi kenmerkt zich door een poule- en knock-out fase. In de poule fase krijgen alle atleten drie workouts om zich bij de beste helft van het deelnemersveld te scharen. Hierna volgt de knock-out fase en krijgt het publiek een spectaculaire race van de atleten te zien.

Vier divisies
Geholpen door haar sponsors Gorilla Grip, Nocco Benelux en Kwakzalver biedt de organisatie plek aan vier divisies. Naast de Rx en Intermediate/scaled divisie is er in het deelnemersveld ook plek voor teens en masters. Juist voor deze laatste twee groepen staan er relatief weinig toernooien op de kalender. Een mooie gelegenheid voor deze divisies om wedstrijdervaring op te doen.

Qualifiers
Kwalificeren voor de Le Geux Throwdown gaat via een online qualifier. In de drukte van toernooien en bijbehorende qualifiers geeft de organisatie de atleten ruim de tijd om de vier qualifiers uit te voeren. Afgelopen weekend zijn de laatste twee qualifiers bekend gemaakt. Alle qualifiers kun je terugvinden op lgtd.boxsbrielle.nl.

Schrijf je nu in!
Inschrijven kan nog tot zondag 2 juni en gaat via de WOD App. Dit is de uiterlijke datum om je scores in te sturen en je daarmee te kwalificeren voor het eindtoernooi. Succes!

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.