CROSSFIT GAMES Latest NEWS The Open

Nieuw: The Open 18.0

Dave Castro heeft weer een nieuwe wending gegeven aan The CrossFit Open! Net is The Open 18pointzero bekendgemaakt! Deze workout is alleen bedoeld om de opening van The Open 2018 en de komst van de Reebok Nano 8 te vieren. 

Gisteravond liet Dave Castro op Instagram al doorschemeren dat hij vandaag The Open 18pointzero gaat aankondigen. Zo gezegd zo gedaan. Op dit moment is Dave Castro in Londen samen met Games atleten: Tia-Clair Toomey, Dan Bailey, Lucas Esslinger and Scott Panchik. De live-announcement is net geweest.

The Open 18pointzero is:

21-15-9
Alternating dumbbell snatches: 50 pounds (22,5 kg) en 35 pounds (15 kg).
Burpee over dumbbell.

Dave Castro heeft gelijk twee wijzigingen doorgevoerd in de movement standards.
Dumbbell snatches: de dumbbell mag niet meer boven het hoofd worden overgepakt, maar pas als de dumbbell onder je ogen is. Dit is om ervoor te zorgen dat iedereen volledig z’n arm lockout heeft in de eindpositie van de dumbbell snatch.
Burpee over dumbbell: ‘stappen’ mag niet meer. Als je de workout RX wil doen, moet je met twee voeten tegelijkertijd naar achteren springen er naar voren springen.

Tia-Clair Toomey, Scott Panchik en Lucas Esslinger hebben de workout al gedaan. Bekijk hieronder wie er gewonnen heeft!

Stay tuned voor de laatste updates!

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

One thought on “Nieuw: The Open 18.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.