CROSSFIT GAMES Latest NEWS Sanctioned Events

Nieuwe CrossFit Games atleten bekend!

Afgelopen weekend vond het tweede sanctioned event plaats in Miami: The Wodapalooza CrossFit Festival. Wodapalooza begon afgelopen donderdag. Op zondag vond de zevende en tevens de laatste workout plaats. Ook dit weekend stond er weer veel op het spel. De winnaars (beste man, vrouw en team) verdienden namelijk een uitnodiging voor The CrossFit Games.

Bij de mannen wist de favoriet Patrick Vellner te winnen. Met maar liefst meer dan 100 punten verschil versloeg hij Travis Mayer (nr. 2) en Noah Ohlsen (nr. 3).
Bij de vrouwen ging de overwinning ook naar dé favoriet: Tia-Clair Toomey. Tia is tweevoudig CrossFit Games Champion. Ook zij wist met bijna 100 punten verschil te winnen. Kari Pearce eindigde op de tweede plek. Sara Sigmundsdottir pakte het brons.

Bij de teams hield iedereen het team van Rich Froning, CrossFit Mayhem, nauwlettend in de gaten. Zij kwamen alleen niet verder dan de 5e plaats. Team ROMWOD/WIT pakte de overwinning. In team ROMWOD/WIT zitten de atleten: Jamie Greene, Cody Mooney, Jessica Griffith en Alec Smith.

Het volgende sanctioned event vindt plaats in Australië op 25 – 27 januari: The Australian CrossFit Championship. 

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.