CROSSFIT GAMES Latest NEWS Sanctioned Events The Open VIDEO's

Rich Froning jr. is back!

Viervoudig CrossFit Games Champion Rich Froning jr. heeft The Open 19.2 gewonnen! In een mega snelle tijd van 15:58 min. is hij de enige man onder de 16 minuten. Patrick Vellner volgt op een tweede plaats met een tijd van 16:11 min. Mat Fraser is op 19.2 derde geworden in een tijd van 16:28 min.

Gaat Froning als individu naar The CrossFit Games?
Vanaf 2015 heeft Froning niet meer als individu meegedaan aan The CrossFit Games. Met zijn team ‘CrossFit Mayhem’ heeft hij drie keer The CrossFit Games gewonnen. Alleen in 2017 eindigde het team als tweede. Dit jaar kunnen teams zich alleen nog via een sanctioned event voor The CrossFit Games kwalificeren. In april zal Rich Froning jr. met zijn team meedoen aan The Asia CrossFit Championship. Als ze winnen zal Froning met zijn team naar The CrossFit Games gaan.

Wat als Team Mayhem niet wint?
Ondanks dat teams zich niet meer via The Open kwalificeren voor The CrossFit Games, doet Froning wel mee aan The Open. Dit betekent dat Froning zich kwalificeert voor The CrossFit Games als hij eerste wordt van de Verenigde Staten of in de top 20 wereldwijd eindigt. Het lijkt er dus op dat Froning een back-up plan wil hebben als ‘Team Mayhem’ zich niet kan kwalificeren. 

Op dit moment staat Froning 73e wereldwijd (hij is op 19.1 294e geworden) en 26e van de Verenigde Staten. Er is dus nog wel werk aan de winkel.

De tijd zal het leren!

Check hieronder de video van Rich Froning jr. waarin hij 19.2 wint!

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.