CROSSFIT GAMES Latest NEWS The CrossFit Games VIDEO's

Road to The Games 18.1 – Thorisdottir, Sigmundsdottir, Davidsdottir

Heb jij de nieuwe ‘Road to Games 18.1’ al gezien? In aanloop naar The CrossFit Games publiceert CrossFit inc. meerdere documentaires over jouw favoriete Games atleten. 

In de eerste aflevering staan de IJslandse dames in de hoofdrol: Annie Thorisdottir, Sara Sigmundsdottir en Katrin Davidsdottir. De ‘Dottirs’ eindigden afgelopen jaar op The CrossFit Games op plaats 3, 4 en 5 resp. 

Annie Thorisdottir verraste vorig jaar iedereen met haar podiumplaats. In 2011 en 2012 won Annie The CrossFit Games, sindsdien is ze mede door een rugblessure niet meer zo sterk teruggekomen. Afgelopen jaar bewees ze het tegendeel! Ook voor 2018 is zij weer één van de ‘one to watch’!

Ook Katrin Davidsdottir is tweevoudig CrossFit Games Champion. Katrin veroverde in 2015 en 2016 de titel: ‘The Fittest on Earth’. Vorig jaar vielen haar prestaties een beetje tegen. Toch eindigde zij als nog op de 5e plaats.

Sara Sigmundsdottir hunkert naar de titel: ‘The Fittest on Earth’. Zowel in 2015 als in 2016 was ze dichtbij de overwinning, toch eindigde zij twee keer op de derde plaats. Vorig jaar eindigde Sara net naast het podium op de vierde plaats. Zal het Sara dit jaar dan eindelijk gaan lukken? De start van het nieuwe seizoen begon niet geheel vlekkeloos. In november kwam Sara erachter dat ze een gebroken rib had. Vlak voor de start van The Open kon Sara weer voluit gaan trainen. Sara is in The Open op de 21e plaats geëindigd.

In de serie ‘Road to The Games’ kan je een kijkje nemen in het leven en het trainingsregime van deze drie IJslandse topatletes!

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.