CROSSFIT GAMES Latest The CrossFit Games TRAINING VIDEO's

Road to The Games 18.2: Kara & Tia – The Aussie Chickies

‘Road to The Games 18.2’ is uit! In deze aflevering staan de Australische dames Kara Saunders (Webb) en Tia-Clair Toomey centraal. In aanloop naar The CrossFit Games publiceert CrossFit inc. meerdere documentaires over jouw favoriete Games atleten. 

Aflevering 2 gaat over de nummers 1 en 2 van The CrossFit Games 2017: Tia-Clair Toomey en Kara Saunders.
Tia-Clair Toomey verraste in 2015 iedereen met haar onverwachte tweede plaats op The CrossFit Games. Wie is die Tia-Clair? Dat was de grote vraag. In 2016 moest Tia-Clair opnieuw Katrin Davidsdottir voor zich dulden en behaalde Tia-Clair weer de tweede plaats op The CrossFit Games. Een jaar later maakte ze dan toch haar favorietenrol waar en werd ze The Fittest on Earth!

Kara Saunders (Webb) stond in 2017 voor de allereerste keer op het podium tijdens The CrossFit Games! Ze behaalde de tweede plaats. Kara stond al 7x op The CrossFit Games. Dit jaar is ze opnieuw één van de grote favorieten. In The Open eindigde ze als 2e.

In de serie ‘Road to The Games’ kan je een kijkje nemen in het leven en het trainingsregime van deze twee Australische topatletes.

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.