Latest TRAINING Trainingstips VOEDING

Rx je voeding

Wil je meer gewicht cleanen of heb je moeite met pullups?
Kijk eens naar je voeding. Heb je er al eens aan gedacht dat dat jou een betere CrossFit atleet kan maken? Of je nu een scaled of Rx atleet bent, maakt niet uit. Ik help je graag op weg om je als CrossFitter zo thuis te laten voelen op het gebied van voeding dat het een natuurlijk onderdeel wordt van je lifestyle. Zo kun jij je meer focussen op je training en je herstel.

-Sponsored-

Mijn adviezen zijn gebaseerd op goed gefundeerd wetenschappelijk onderzoek. Uiteraard plak ik de uitkomsten van zulke onderzoeken niet één-op-één op jou als CrossFitter, maar plaats ik deze informatie in de juiste context. Ik kijk wat voor jou en jouw situatie van toepassing is en hoe. Bij mij geen vaste blokken met vet, koolhydraten en eiwit, voedingsmiddelen die je niet mag eten of lijstjes met wat je moet eten. Persoonlijk, betrokken en praktisch advies is wat je krijgt.

Over mij
Wel eens bij een diëtist geweest en was het lastig uitleggen wat CrossFit is? Bij mij hoeft dat niet, ik weet namelijk precies wat het inhoudt. Dat, gecombineerd met een specialisatie in sportdiëtetiek in zowel Nederland als via het Internationaal Olympisch Comité, zorgt dat je aan het goede adres bent bij mij.

Ik coach zowel face to face vanuit de oudste CrossFit box van Nederland CrossFit Gymert als online, via bijvoorbeeld Skype of FaceTime. Een combinatie van de twee kan ook.

Op social media kun je me volgen op facebook.com/kellyhendrikssportsnutritionistof beter nog: word lid van de besloten FB groep CrossFit Nutrition Community! Deze groep is bedoeld voor CrossFitters van alle niveaus die met een passend voedingspatroon aan de slag zijn of willen.

Meer info kun je ook vinden op www.kellyhendriks.nl

Kelly Hendriks
Hey, ik ben Kelly Hendriks en gastblogger voor WOD Athletes over alles dat te maken heeft met voeding. CrossFit: ik heb mijn hart verloren aan deze sport. Ik merk dat voeding enorm leeft binnen onze community. Er is momenteel zo’n overkill aan (mis)informatie dat het vaak moeilijk is om door de bomen het bos nog te zien. Ik wil jou als CrossFitter graag de juiste informatie geven. Ik doe dat op basis van goed gefundeerd wetenschappelijk onderzoek (en ja, er is ook zoiets als “wetenschappelijk”onderzoek) over voeding en sport. Dit vertaal ik voor jou naar de praktijk, zodat jij er je voordeel mee kunt doen. De laatste jaren geef ik vooral voedingsadviezen aan CrossFitters. Dit doe ik vanuit CrossFit Gymert. Ik vind CrossFitters een van de meest interessante groepen sporters, vooral vanwege de diversiteit van de sport, maar ook de bijbehorende motivatie. Of je nu beginner bent of wedstrijdatleet, een voedingsadvies op maat is altijd mogelijk. Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van mijn artikelen? Stuur deze dan vooral naar info@kellyhendriks.nl
http://www.kellyhendriks.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.