CROSSFIT GAMES Latest NEWS Sanctioned Events The CrossFit Games The Online Qualifier The Open

Sam Briggs op alle mogelijke manieren gekwalificeerd voor The CrossFit Games!

Dat Sam Briggs goed was dat wisten we al. In 2013 werd Sam Briggs de winnares van The CrossFit Games. Zes jaar later (en ondertussen behoort ze ook tot de masters) heeft ze opnieuw een ongelooflijke prestatie neergezet! Op alle mogelijke manieren heeft zij zich, als elite atleet, gekwalificeerd voor The CrossFit Games 2019!

Sanctioned Event
De fenomenale reeks aan overwinningen begon op het allereerste sanctioned event. Sam Briggs won The Dubai CrossFit Championship en was daarmee de eerste atlete die zich had gekwalificeerd voor The CrossFit Games.

Dit bericht bekijken op Instagram

One day I’ll retire … just not yet 🏆

Een bericht gedeeld door Samantha Briggs (@bicepslikebriggs) op

Eind januari won Sam Briggs Ook The Australian CrossFit Championship. 

Nationaal Kampioen
Tijdens The Open is Sam Briggs eerste geworden van Engeland. Alle Nationaal kampioenen verdienen dit seizoen een ticket naar The CrossFit Games.

Top 20 in The Open
De top 20 vanuit The Open (wereldwijd) verdienen ook een spot voor The CrossFit Games. Sam Briggs is precies 20e geworden.

Team
Afgelopen weekend tijdens The Reykjavik CrossFit Championship deed Sam Briggs mee in het ‘Team JST Compete’. Sam viel in voor een atlete die momenteel met een blessure kampt. Sam zal op The CrossFit Games gewoon als individu starten.

The Online Qualifier 
Sam Briggs behoort al tot de masters (35 – 39 jaar). Maar aangezien ze nog gewoon tot de wereldtop behoort, doet ze niet mee met de masters en dus ook niet met The Online Qualifier. Afgelopen weekend (hetzelfde weekend als The Online Qualifier) heeft ze zich met ‘Team JST Complete’ gekwalificeerd voor The CrossFit Games.

Deze zomer zal Sam Briggs opnieuw één van de grote favorieten in Madison zijn!

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.