NEWS Reportages WEDSTRIJDEN

Sprado en Henrich meten zich met Internationale CrossFit top!

Steeds vaker lukt het Nederlandse atleten om zich te kwalificeren voor een finale in het buitenland. The Alpha Games is een grote CrossFit wedstrijd waar ook de bekende CrossFit Games atleten op af komen. Afgelopen weekend stonden Mariska Sprado en Leonie Henrich bij de elite dames in de finale van The Alpha Games in Nice (Fr). Bij de mannen masters had Jay van het Nederend zich gekwalificeerd voor de finale. 

Elite dames
Mariska Sprado en Leonie Henrich moesten het dit weekend onder andere opnemen tegen CrossFit Games atlete Kari Pearce en Thuridur Erla Helgadottir. Uiteindelijk is Mariska Sprado op de 13e plaats geëindigd. Haar beste finish was op de workout ‘Bay watch’. Daarop behaalde zij de 4e plaats.

WOD ‘Bay watch’, for time:
Swim 50m
Save your buddy
Swim 50m
Drop off your buddy
Swim 100m to the finish marker 

Photocredits: Damien le Gallo

Leonie Henrich is vlak achter Mariska geëindigd op de 14e plaats. De workout Gymnasty was voor Leonie de beste workout. Hierbij behaalde zij de 5e plaats.

Laura Horvath wist de CrossFit Games atleten te verslaan en is op de eerste plaats geëindigd. Laura Horvath zullen wij ook weer in actie gaan zien op The Lowlands Throwdown. Kari Pearce is op de tweede plaats geeindigd. De derde plaats was voor Thuridur Erla Helgadottir.

Masters mannen
Jay van het Nederend had zich bij de mannen masters gekwalificeerd voor de finale van The Alpha Games. Jay is op de 6e plaats geëindigd. Zijn beste workout was de ‘Snatch Complex’. Daarbij eindigde hij op de 4e plaats.

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.