CROSSFIT GAMES Latest NEWS Reportages Sanctioned Events WEDSTRIJDEN

Team Vondelgym naar The CrossFit Games 2019!

Het is ze opnieuw gelukt! Team Vondelgym heeft zich zojuist gekwalificeerd voor het WK CrossFit:  The CrossFit Games 2019! Alleen een eerste plek op The CrossFit Fittest in Capetown betekende kwalificatie voor The CrossFit Games. Nienke van Overveld, Sigrid Koolhaas, Sven Verheul en Jeremy Reijnders hun tickets naar The CrossFit Games meer dan verdiend! 

Bij het ingaan van de finaledag stonden ze, met 100 punten voorsprong, op de eerste plaats. Het Zweedse team ‘Superheroproject’ wist nog héél dichtbij te komen. Tot aan de laatste workout was het ontzettend spannend. Team Vondelgym heeft uiteindelijk met 4 punten verschil gewonnen.

Het hele weekend hebben Nienke, Sigrid, Sven en Jeremy heel constant gepresteerd. Ze zijn, na 11 workouts, niet lager geëindigd dan een vijfde plaats.

Team Vondelgym kan zich nu gaan klaarmaken voor de grootste CrossFit competitie van het jaar: het WK of ook wel genoemd The CrossFit Games! The CrossFit Games worden gehouden van 31 juli t/m 4 augustus in Madison (VS).

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.