CROSSFIT GAMES Latest NEWS Sanctioned Events WEDSTRIJDEN

Team Vondelgym nog steeds aan de leiding na dag 2 The CrossFit Fittest in Capetown!

Ook na dag 2 van The CrossFit Fittest in Capetown weet Team Vondelgym nog steeds hun koppositie vast te houden! Op dag 2 stonden er maar liefst 5 workouts op het programma. Van de 5 workouts wisten ze er 2 te winnen. Staan ze na morgen nog steeds eerste, dan zijn ze gekwalificeerd voor The CrossFit Games!

Net als gisteren, wisten Nienke van Overveld, Sigrid Koolhaas, Sven Verheul en Jeremy Reijnders ook de eerste WOD van dag 2 te winnen. Dit was een 4 x 400m relay. Team Vondelgym kwam 1 seconde eerder over de finishlijn dan de nummer 2.
De derde workout heette ‘The Pain Train’. ‘The Pain Train’ volgde direct op de 4 x 400m relay. ‘The Pain Train’ bevatte de row-erg, ski-erg en de bike-erg. Het was stuivertje wisselen om de koppositie, maar uiteindelijk is Team Vondelgym op de tweede plaats geĆ«indigd.

Workout 4 en 5 waren beide goed voor een vierde plaats. Workout 4 was een max. squat snatch en workout 5 heette ‘Gymnastic Conga’.

Ook tijdens deze workout ging Team Vondelgym enige tijd aan de leiding. Het verschil met de nummer 1 in deze WOD was klein, maar uiteindelijk zijn ze toch vierde geworden. 

De laatste workout van dag 2 was een typische CrossFit workout:
21-15-9-15-21:
Team deadlift
Synchro bar-facing burpees

Ook deze workout wist Team Vondelgym te winnen! Dit betekent dat Team Vondelgym, met nog 1 dag te gaan, nog steeds aan de leiding gaat! Team Vondelgym heeft 100 punten voorsprong op de nummer 2: Team Superheroproject. Zal dat genoeg zijn?

Op de finaledag van The CrossFit Fittest in Capetown zullen de teams nog 3 workouts moeten doen. Lukt het Team Vondelgym opnieuw om naar The CrossFit Games te gaan?

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.