Latest WEDSTRIJDEN

The Nationals Winterspelen

The Nationals organiseert in 2019 voor het eerst een live event! Op zondag 13 januari zal The Nationals Winterspelen plaatsvinden.
The Nationals is een online competitie waaraan iedere atleet mee kan doen op z’n eigen niveau. The Nationals bestaat uit vijf divisies: Platina, Gold, Silver, Bronze en Iron. Aan het begin van ieder seizoen wordt door middel van een ‘placement workout’ bepaald in welke divisie je meedoet. Dit zorgt ervoor dat je strijdt tegen atleten van je eigen niveau. Elke divisie heeft een eigen instapniveau en een eigen leaderboard.

De beste 16 mannen en 16 vrouwen uit elke divisie na WOD 4 van de online competitie zijn uitgenodigd voor de Winterspelen. De Winterspelen heeft een eigen leaderboard en staat los van de jaarranking. Elke divisie doet drie workouts, afgestemd op zijn eigen niveau.
De Winterspelen vindt plaats in Het Ravijn. Het Ravijn is een sportlocatie in de bossen van Nijverdal, uitgerust met een sporthal en zwembad. Wie weet wordt één van de workouts wel een zwemworkout?
 
Het is helaas niet meer mogelijk om je te kwalificeren voor de Winterspelen. Je kan nog wel meedoen aan de zomereditie: The Nationals Zomerspelen. 
The Nationals Zomerspelen zullen op zaterdag 15 juni 2019 gaan plaatsvinden. 
Voor de Zomerspelen wordt de top 16 van WOD 5 t/m 8 uit elke divisie van de online competitie uitgenodigd. Op 1 januari zal de inschrijving voor het tweede halfjaar van The Nationals opnieuw opengaan en kan je kans maken op deelname aan de Zomerspelen!
 
Meer informatie over The Nationals kun je vinden op www.thenationals.nl
WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.