CROSSFIT GAMES Latest NEWS The Open WODs

The Open 19.5: Thrusters en Chest-to-bars!

De laatste Open workout van 2019 is afgelopen nacht bekendgemaakt! Vanuit Miami (VS), Ierland, Australië en België kon je de announcement vannacht live volgen. Zeker de announcement vanuit Miami is er eentje om terug te kijken. De announcement vanuit Miami lijkt namelijk erg op de Open liveshows van voorgaande jaren. Ook Ierland zette een strakke live announcement neer met zelfs live scoring.

Eerlijk is eerlijk; The Open 19.5 is geen grote verrassing. Eigenlijk wist iedereen al dat 19.5 thrusters zou bevatten. Ook de kans op chest-to-bar pull-ups was erg groot. De chest-to-bar pull-up komt namelijk, tot nu toe, ieder jaar terug in The Open. Het ‘rep-schema’ is wel anders (of vooral meer).

The Open 19.5:

33-27-21-15-9 reps for time of:
Thrusters 95/65 lb. (43/29 kg)
Chest-to-bar pull-ups

Time cap: 20 minutes

Toch is de laatste Open workout altijd een pittige workout en dat is dit jaar gelukkig niet anders. Kijk vooral de live announcement terug waarin Mat Fraser en Tia-Clair Toomey het tegen elkaar opnemen! Wie zal de snelste zijn?

Heel veel succes met 19.5!

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.