Latest NEWS Reportages WEDSTRIJDEN

The Rogue Invitational: van hoogstaand niveau!

In Ohio stond afgelopen weekend de CrossFit top aan de start van het sanctioned event: The Rogue Invitational. Heb je The Rogue Invitational gemist? Dan is deze competitie zeker de moeite waard om terug te kijken. The Rogue Invitational is namelijk qua opzet te vergelijken met The CrossFit Games.

The Rogue Invitational is de nieuwe CrossFit Games?
The Rogue Invitational is tot nu toe veruit het best opgezette sanctioned event tot nu toe. Het event was groots opgezet. Zo stond het grote rig ‘Zeus’ op het wedstrijdveld.
The Rogue Invitational had de wereldtop uitgenodigd, maar daarnaast ook (oude bekende) legends, zoals Rich Froning en Julie Foucher. Het grootste verschil met andere sanctioned events was dat het event erg goed online (vergelijkbaar met The CrossFit Games) te volgen was.

Ben je fan van The CrossFit Games of de oude regionals? The Rogue Invitational is een echte aanrader om terug te kijken.

Workout 1: Go Ruck

Workout 2: The Mule

Workout 3: Chipper

Workout 4: Amanda.25

Workout 5: C2 biathlon

Workout 6: Cyclone

Workout 7: Snatch and press

Workout 8: Squat clean ladder

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.