Latest NEWS WEDSTRIJDEN

Vijfde plaats voor Henrich op The European Championships

Afgelopen zaterdag stonden Leonie Henrich, Mariska Sprado en Emma Tall in de finale van The European Championships in Engeland. Voorafgaand aan de finale moesten alle atleten een pre-final workout doen. Deze workout, een piepjestest, moesten alle atleten via Facebook live uitzenden. 

Door de piepjestest startte Leonie Henrich zaterdag op een 52e plaats van de 69 dames. Gelukkig maakte Leonie alles weer goed door workout 2 te winnen. Workout 2 was Fran: 21-15-9 pull ups en thrusters. Leonie zette een dik PR neer op de workout Fran. Ze finishte in een tijd van 2.13 min.

Ook de finale workout ‘Amanda met weightvest’ wist Leonie te winnen. Leonie was maar liefst twee minuten sneller dan de nummer 2! Daarnaast heeft ze ook nog twee keer een derde plek bemachtigd. Met haar vijfde plaats op The European Championships laat Leonie zien dat ze weer in vorm is voor het nieuwe seizoen.

Mariska Sprado is afgelopen zaterdag op de 35e plaats geĆ«indigd. Zij zette haar beste prestatie neer op workout 3 en 4. Daar eindigde zij als 11e. 
Emma Tall moest helaas uit de wedstrijd stappen na workout 6, doordat ze ziek was. Wel liet ze een solide indruk achter.

The European Championships is bij de dames gewonnen door de Ierse Emma McQuad. Emma stond in 2015 en 2016 op The Meridian Regionals. Vorig jaar is zij als 6e geĆ«indigd op The Meridian Regionals, daardoor liep zij net haar kwalificatie voor The CrossFit Games mis. 

 

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.