Latest NEWS

Zappsport bij Leonie Henrich en CrossFit Arnhem

Na een item over CrossFit voor kids in het jeugdjournaal, is de CrossFit sport ook tweemaal bij Zappsport in de spotlight gezet. Zappsport is een sportprogramma voor kinderen dat elke zaterdag om 8.55 uur wordt uitgezonden op NPO 3.In de uitzending van 21 oktober was te zien hoe Zappsport de hulp van Leonie Henrich zocht om Zoë, 8 jaar, te helpen met de handstand walk. Leonie is de grote idool van Zoë. Na een paar nuttige tips lukt het Zoë al snel om beter op haar handen te lopen.

Bekijk hieronder het fragment terug:

Afgelopen zaterdag, 17 november, was Zappsport te gast bij CrossFit Arnhem voor het onderdeel ‘The Battle’. Tijdens ‘The Battle’ strijden drie jongens en drie meiden (uit dezelfde klas) in teamverband tegen elkaar. Michael Wilson begeleidt het jongensteam en Anna Wilson coacht de meiden. Tijdens ‘The Battle’ moesten de kinderen onder andere op de assault bike, box jumps en burpees doen. Winnen de jongens of de meiden? Kijk hieronder het fragment terug:

WOD Athletes
Het online CrossFit platform van Nederland! Met alle laatste nieuwtjes uit de CrossFit wereld. Informatieve tips en tricks, video's en nog veel...
http://wodathletes.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.